Jó ötletek az egészség megtartásához
modern kiszerelésben.

Tanácsok betegségek alternatív (természetes) kezeléséhez fülakupunktúra és étrend kiegészítő szerek támogatásával.

Tisztított szűrt víz fogyasztása elengedhetetlen az élethez.

Az egészség nem árucikk, amit egy boltban vagy az orvosnál megvásárolhatunk! Hasonlóan, a tiszta víz sem áll korlátlanul rendelkezésünkre. A magyarországi ivóvíz minőségű csapviz fogyasztásakor sem lehetünk biztosak, hogy abban nincsenek kemikáliák, antibiotikumok, gyógyszermaradványok, vegyszermaradványok. ÁNTSZ előírás szerint az ivóvízminőség meghatározásánál ezekre az összetevőkre  automatikusan nem kell vizsgálni a vízmintát, csupán kérésre, ami persze fizetős szolgáltatás annak megrendelését jelenti. Ezért érdemes minden családnak egyénileg üzemeltetni házi víztisztító kiserendezést, hogy otthonukban a csapvizből tisztított szűrt víz follyon.

Elég gyakran hallani az ásványvizek hamisításáról, csapvízzel való pótlásáról, illetve szennyeződött ásványvíz kerül kereskedelmi forgalomba. Ezeket a hibafaktorokat tudja elkerülni, ha háztartásában a csapvíz tisztításához vízszűrő kisberendezést használ. 

A tisztított szűrt víz napi fogyasztásával és az étrend-kiegészítő termékek segítségével javítható az embertársaink közérzete, egészségi állapota!  Ezért hoztam létre ezt a honlapot, hogy könnyebben hozzájuthasson minden érdeklődő azokhoz az információkhoz, melyek hozzásegíthetik  egy jobb életminőséghez.

 

tisztított szűrt víz, fotolia_59606260

Az emberi test sejtjei és kiválasztó rendszere hatékony méregtelenítést csak akkor tudja tökéletesen ellátni,  csak akkor képes eltávolítani hez a salakanyagokat,mérgeket, ha a sejtfalhoz, a belső sejtnedvnél alacsonyabb sűrűségű (ásványi anyag tartalmú), oldóanyag (víz) érkezik.

 

Csak ebben az esetben működik az ozmózis elvű sejt méregtelenítés illetve sejtközötti tér méregtelenítés. (ozmózis elv: sűrűségkülönbségen alapuló áramlás a sűrűbb folyadékból a ritkább folyadékba áramlik az anyag).

Ha rendszeresen tömény oldatokat iszunk, mint pl. tej, bor, sör, édes italok, ásványvizek, csapvíz, stb, akkor a sejtekhez és a sejtközötti térhez eljutó folyadék koncentráció, majdnem azonos lesz a sejtnedv  koncentrációval. Nem keletkezik elég nagy sűrűségkülönbség, ezért az ozmózis hatékonysága gyengül, a méregtelenítés hatékonysága csőkken!  Szervezetünk számára hosszú távon megterhelő lehet, mert olyan káros anyagok  (mérgek, nehézfémek stb) halmozódnak fel, amit egy kis egészségtudatos odafigyeléssel el tudnánk kerülni, ha megfelelő minőségű tisztított szűrt vizet fogyasztanánk nap mint nap. 

Sajnos hosszú távon a ivási szokásainkkal kárt okozunk a szervezetünkben, a magas ásványi anyag tartalmú folyadékok fogyasztása esetén a sejtünk szomjazik, „kiszárad”! Mi a megoldás? Egyszerűen mindennek az alapja a tisztított szűrt víz fogyasztása, csak ez után jöhet a többi egészségmegőrzéshez, betegségmegelőzéshez ajánlható szer használata.

Gondoljon csak egy hétköznapi dologra. Hogyan kezdi a főzést: Elővesz EGY TISZTA EDÉNYT!   Igaz?

Az Ön teste is legyen tiszta, méregtelenítse tisztított szűrt víz fogyasztásával minden nap, hogy azok az anyagok, amelyeket bevisz szervezetébe fel tudjanak szívódni az Ön egészségét erősítve.