Jó ötletek az egészség megtartásához
modern kiszerelésben.

Regenor diéta alatt kell e csökkenteni a magas koleszterin szintet?

Csökkenteni kell-e a REGENOR diéta alatt az emelkedett koleszterin szintet? 

 

 

"Összkoleszterin: Ez a vérzsírok arányát jelenti, mely vérzsírok a zsíroknak és a koleszterinneka testben való mozgatását szolgáló fehérjékben találhatóak. Az egyszerűség kedvéért most ezek mindegyikét az általános kolesztérin névvel illetjük. Ide tartoznak az LDL-ek (alacsony sűrűségű lipoproteidek) és a HDL-ek (magas sűrűségű lipoproteidek). Ideális esetben a koleszterinszint 120-140 mg/dl érték körül mozog.

HDL-koleszterin (HDL, HDL-C): Olyan lipoproteid-típus, amely segít a zsírokat a test távolabbi részeiről a májba szállítani. Az emésztési folyamatban a máj központi szerepet tölt be. A belekből felszívott étel a májba kerül, hogy ez a szerv feldolgozza, utána elossza a test különböző területeire, majd visszajuttassa ugyanide újbóli feldolgozásra. Az elosztási folyamat utolsó lépéséhez, vagyis az étel májba való visszajuttatásához olyan szállítómolekulákra van szükség, mint a HDL. A HDL-t általában „jó” koleszterinnek tartják, ugyanis a zsírok májba való visszaszállításával részt vesz vénáink és artériáink megtisztításában. Alacsony szintje esetén nő az érelmeszesedés, a szívinfarktus és az agyvérzés kockázata. A normálérték 0,9 mmol/l felett van.

LDL-koleszterin (LDL, LDL-C): Az LDL a HDL-lel pontosan ellentétes funkciót lát el, mert szétosztja a zsírokat a test különböző részein. Az izmok fenntartásához szükséges energiát, a sejthártya nyersanyagait, az agyunkat felépítő Omega-3 zsírsavakat mind-mind az LDL szállítja el a szervezet egyes pontjaira. Az LDL-t gyakran „rossz” koleszterinnek nevezik. Emelkedett értéke esetén nő az érelmeszesedés, a szívinfarktus és az agyvérzés kockázata. A normálértéke 5,2 mmol/l alatt van.

Triglicerid: Amikor zsírokról beszélünk, akkor igazából a trigliceridre gondolunk. Ez egy olyan molekula, amelyben három zsírsav kapcsolódik a glicerinhez. A trigliceridszint azt mutatja meg, hogy mennyi vérzsír kering a szervezetben. Azt hihetnénk, hogy ha magas zsírtartalmú étrendet követünk, akkor a trigliceridszint is magas lesz. Furcsa módon ez nem így van. A trigliceridszint alapján valójában az étkezési szénhidrátokra, illetve az inzulinérzékenységre vonatkozóan vonhatunk le következtetéseket. Magas szénhidrátbevitel + alacsony inzulinérzékenység = magas trigliceridszint. Ha alacsony a trigliceridszint, akkor biztosak lehetünk abban, hogy nem fogyasztunk túl sok szénhidrátot, és az életmódunk is elfogadható, hiszen még érzékenyek vagyunk az inzulinra. Ezzel szemben, ha trigliceridszintünk 100 mg/dl fölé emelkedik, akkor valószínűleg gyulladással kapcsolatos problémáink keletkeznek majd, vérünkben pedig nagyon meg fog növekedni a kicsi, tömör, érszűkületet okozó LDL-ek aránya. A normálértéke 30-40 mg/dl körül mozog." Házipatika.hu

Regenor

Regenor


Kérem hallgassa meg a választ erről a felvételről, és megtudja hogy csökkenteni kell e az emelkedett vagy magas koleszterin szintet a Reg Enor kúra alatt. A felvételt a Reg Enor csoport megbeszélésen készítettem:

Magas koleszterin

Nézze meg hogyan juthat a Reg Enor termékhez kedvezményes áron!

Reg-Enor (diéta) Étrend-kiegészítő

Ez az étrend-kiegészítő Reg-enor termék jótékony hatású lehet az epe és májműködésre, ezáltal az optimális vércukorszint elérhető használatával. A testsúlycsökkentő illetve az optimális testsúly elérését támogatja az anyagcsere folyamatok helyreállításával. A fogyás tartós lehet a jojo effektus nélkül.foodtása jótékonyan kiterjedhet az izületek tisztítására, meszesedés oldására, gomba Candida kezeléséhez, fogíny védelmére, allergiás tünetek enyhítésére, IBS, Crohn-betegségre, tumoros betegségek krónikus fekélyek gyulladások kezeléséhez. Ez az étrend-kiegészítő Reg-enor  termék poli- és oligopeptideket, Grape Fruit, és mentát tartalmaz.

500 ml

Biocom ár: 5 490 Ft
Fogyasztói ár: 7 200 Ft

Termék kedvezméyes vásárlási feltételei

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.