Jó ötletek az egészség megtartásához
modern kiszerelésben.

REGENOR diétával adja le súlyfeleslegét, éhezés nélkül magyaros ételek fogyasztásával!

 

RegenorHa eldöntötte, hogy lead a testsúlyából, akkor jó helyen jár, az ajánlatommal, a Regenor diéta programmal fogyókúrázók sokasága, már sikeresen leadott jelentős súlyfelesleget. pl. Galambos Lajos 30 kilógrammot fogyott 6 hónap alatt, de hétköznapi emberek is sikeresen használták az általuk ideálisnak tartott súly eléréséhez.

REGENOR DIÉTA PROGRAM

A program segítségével új szemlélet alapján fogja a fogyókúráját elkezdeni, amit megmutatok Önnek lépésről-lépésre.

1) Megszabadulhat túlsúlyától egy világszabadalom előtt álló termék segítségével a REGENOR itallal !
2) Az elért ideális testsúlyát képes lehet a fogyókúrája befejezése után is megtartani, illetve egy életen át megőrizni.
3) A fogyókúra és a fogyás szakértőjévé válhat és még pénz is tud vele termelni, ha akar!

Nézze meg ezt a videót, amelyben Szabó Szigfríd természetgyógyász, feltaláló ismerteti szabadalmaztatott terméke a Regenor étrend-kiegészítőt.

 

 

Ha a VIDEÓ-t végignézte, megállapíthatta, hogy miért nem sikerült eddig a számtalan piacon hirdetett fogyókúrás termékkel lefogynia, ha próbálkozott. Sok termék nem a túlsúlyhoz vezető okra hat, hanem a kalóriamegvonás következtében a szervezetet kiéheztetve, kínozva csökkentette a testsúlyt.  Számos felkapott fogyókúra módszer nem szünteti meg az okot, ezért nem fogja véglegesen megoldódni a tünet (túlsúly) sem, vagy ha átmenetileg el is múlik, szinte azonnal visszajön.

Ez a fogyókúrák legfőbb hátránya a jojó effektus…
 

fotolia70816297

 

A Regenor az elhízás vagy kóros soványsághoz vezető anyagcserezavar helyreállításával segíti a súlycsökkentését. Ha eredményes, egészséges és tartós fogyást akar elérni, akkor ezt az okot kell megszüntetni!

fotolia74323621

 

A fent említett alap problémát a RegEnor több mint 95%-ban helyreállítja. A Reg-enor kúra alapvetően 4-6 hónapig tart, eredmény az esetek többségében már 1 hét elteltével látványos lehet. A vizelet színesebbé válását, zavarosságát és a 24 óra utáni üledékességet fogja tapasztalni, ami a szervezet méregtelenedésének beindulását bizonyítja. A RegEnor étrend-kiegészítő termék kizárólag természetes eredetű anyagokat tartalmaz, biztonságos magyar találmány. A RegEnor fõ szerepe az idegen anyagok eltávolítása a sejt közötti állományból, illetve az emésztőrendszer és immunrendszer megerősítése.

Az elhízás egyik leggyakoribb oka a rossz emésztés, az elsavasodott szervezetben lerakódott méreganyagok miatt, a szervezet pH-ja a savas irányba borul, ami hozzájárul ahhoz, hogy a gombák (Candida) és nem oda való baktériumok elszaporodjanak.

A teljes kúra időszakot szükséges a jó eredmény eléréséhez végig tartani, mert ennyi idő szükséges ahhoz, hogy a RegEnor segítségével a szervezet által helyreállított élettani folyamatok stabilizálódni tudjanak. 1-2 hónapos kúra még csak elindítja a folyamatot, de nincs idő a stabilizálásra, ezért ne hagyd abba, amint megjönnek az első eredmények, mert az még nem lesz tartós!

 

BMI számítás

Mielőtt fogyókúrához kezd tanácsolom tudja meg a BMI index számát. Ez a szám megmutatja, van e egészségi kockázata a túlsúlyának. A fogyókúráját, majd milyen hosszan és kitartóan kellene tartani az ideális súly eléréséhez.

Ha a testsúlya a normál index tartományon kívül esik gondolkozzon el, milyen életmódot folytat, milyenek a táplálkozási szokásai, családja mit tart egészséges alkatnak. Hogyan tudja elfogadni a jelenlegi esetleges 3-4 kg túlsúlyt, vagy súlyhiányt. Felhívom a figyelmét arra is, hogy más-más az ideális testsúly elvárás foglalkozási csoportok szerint is pl. egy balerina testalkatára szigorú előírást szabtak, de egy hétköznapi foglalkozású személynek ezt nem szükséges utánozni.

Miről szól a REGENOR DIÉTA PROGRAM?

Tudást és tapasztalatot fog szerezni, amelynek birtokában megszabadulhat a súlyfeleslegétől. Ha a javasolt módon használja a REGENOR-t és a hozzá javasolt étrendet betartja, nagy valószínűséggel nem fogja visszahízni leadott kilóit és még anyagcseréje regenerálódik.

 •    Tapasztalja meg a csodálatos fogyást, ahogy olvadnak le önről a zsírpárnák és nyeri vissza az ideális testsúlyát!
 •     A tudás és tudatosság birtokában soha többé nem fog olyan étkezési hibát elkövetni, amely a visszahízását eredményezhetik.
   

 Program hatékonyságát és eredményességét a következő elemek garantálják:

– Anyagcsere hatékonyságát regeneráló, felfokozó REGENOR termék

 – A személyre szabottan kialakított tökéletes étrend-kiegészítők, és a

-Speciális magyaros étrend amivel nem fog éhezni egy percig sem.

Ezek együttese felgyorsíthatják az anyagcseréjét, lelassítják a sejtjeiben a zsír raktározást és beindíthatják a zsír felhasználást;

 

MEDDIG TART A PROGRAM?

A program 3-6 hónapos ideje alatt fogom a kezét és végigvezetem az ideális testsúlyhoz vezető úton.  Havonta egy alkalommal a program résztvevői számára lehetőséget nyújtok új információk megismerésére, tapasztalat cserére. A program során tökéletesen meg fogja érteni a teste működésének összefüggéseit. Az idő múlásával tudatossá válik az étkezése alakításában és meg fogja tapasztalni, milyen pozitív hatással van az egész életére az, hogy fizikailag aktívvá válhat.

fotolia59265007

 

Mennyibe kerül a REGENOR DIÉTATÁMOGATÁSSAL PROGRAM?

A program összköltsége*:

3 hetes próba időszakra:      7200 Ft
3 hónapos kúra időszakra: 28000 Ft

6 hónapos kúra időszakra: 56000 Ft

*Az árak nem tartalmazzák a Reg-enor termékek költségét.

 

 

Regenor terméket a Biocom termékforgalmazói hálózat tagjaitól (fogyasztói áron) vásárolhatja meg,  a részletekről érdeklődjön elérhetőségeimen: 

Keressen meg, telefonáljon bátran: segítek,  +36-70/621-28-47 vagy email katalin1001@gmail.com

 

 

 

 

 

surprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprisesurprise

ENNYIT NEM TUD KÖLTENI?

sadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsad

DE SZERETNÉ legalább 25 %-kal OLCSÓBBAN?    AKKOR AZ ÖN SZÁMÁRA IS VAN  AJÁNLATOM!

 

Keressen meg, telefonáljon bátran: segítek,  +36-70/621-28-47 vagy email katalin1001@gmail.com

 

 

 

 

"Lefogyni és soha többé visszahízni!"

Ez a célja Önnek is?

Ha a válasza IGEN,

akkor 3 dologra van szüksége:
1) Anyagcseréjét felpörgető termékre és étrendre, amely felgyorsítja az anyagcserét, leállítja a zsírraktározást és beindítja a zsír felhasználást;

2) Hatékony testzsír csökkentő étrend- kiegészítőre, amely felturbózza a zsírfelhasználást. Eltüntetheti a zsírraktárakat és hétről-hétre látványosan csökkentheti a BMI értékét (testzsír százalékát);

3) Támogató Közösségre, akikkel együtt tudatosság, megértés és újfajta gondolkodásmód birtokába juthat, azért, hogy biztosan tudja, mit tegyen, mit ne tegyen testével. A tudás és tudatosság birtokában soha többé nem fog olyan hibákat elkövetni, amelyek a visszahízásàt eredményezhetik.

A kitűzött céljait támogatja a REGENOR diéta PROGRAM,  az EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS-BETEGSÉGM-EGELŐZÉS ÉLETMÓD SOROZAT részeként.

 

A EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS-BETEGSÉGMEGELŐZÉS ÉLETMÓD SOROZAT programjai:

Rendkívüli eredményességgel segítik a fogyni vágyók mellett a környezet-tudatos, öko-bio étkezésre, életmódra nyitott, elkötelezett embereket. Havonta vannak összejövetelek, melyek sok hasznos ismeretet nyújtanak,  erre a linkre kattintva tudhatja meg az időpontokat:    

 

MAGABIZTOS TUDÁS, GYAKORLATI TAPASZTALAT GARANCIA A SIKERHEZ ÉS ELKERÜLHETŐ A JOJÓ EFFEKTUS!!

Sok személyes állapotfelmérést végeztem, számos testsúly csökkentéssel kapcsolatos előadást tartottam.  Ismereteim szerint az elmúlt évek alatt Regenor étrend-kiegészítő támogatással több ezer embernek sikerült visszatalálni Magyarországon az ideális testsúlyához.

A REGENOR diéta PROGRAM, mint az EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS-BETEGSÉGMEGELŐZÉS ÉLETMÓD SOROZAT tanácsadója, szervezője magasan képzett szakember vagyok. 1981-ben az Orvos továbbképző Intézet (OTKI) Egészségügyi Főiskolai Karán, mai nevén Semmelweis Orvostudományi Egyetem Egészségtudományi Szakán szereztem diplomát, majd a GYEMSZI-ETI-nél TERMÉSZETGYÓGYÁSZ szakképesítést 2oo8-ban.

A program sikerei önmagukért beszélnek.

Ha másoknak sikerült, Önnek is sikerülni fog! Kesessen meg, csatlakozzon a programhoz és találjon vissza ideális testsúlyához, úgy, hogy soha többé nem hízza vissza azt.

 

A Regenor ital étrend-kiegészítő  termék összetevői:

A Regenor legfontosabb összetevői a speciális polipeptidek és oligopeptidek, amelyeknek fontos szerepük van a sejtek működésének az irányításában. A polipeptidekben mind a 20 aminosav megtalálható, így pozitívan segítenek a sejtközi állományból a méreganyagok többségének eltávolításában. A Regenor összetevői között szerepel a C vitamin antioxidáns, mely nélkülözhetetlen az egyes hormonok és a kollagén szintézishez, az immunrendszer egészséges működéséhez. A grapefruitmag-kivonat polifenolos komponensei szervezetünk antioxidáns védekező rendszerében szintén jelentős szerepet tölthet be. Ezek a káros oxidatív folyamatokat gátolják.

OÉTI-szám: 65/É notifikációs szám: 1750/2007 nettó térfogat: 0,5 l Összetevők: tejfehérje oldat, almasav, C-vitamin, tartósítószerek: (kálium-szorbát), grapefruitmag-kivonat (50mg/l), menta olaj, citrom olaj.

 

Regenor adagolása, illetve a kúra időtartama
Adagolás: napi 3 x 10 ml (mérőkupak – vagy 1 evőkanál)

A kúra idejeként minimum 3-6 hónapra kell számítani, a súlyosabb bélproblémával küzdők adjanak maguknak egy évet a teljes gyógyulásig.

Fontos, szívlelje meg! 

A kúra akkor működik eredményesen, ha az étrendet betartja!

Hogyan étkezzen a Regenor kúra ideje alatt?
 

 •    Főzéshez zsírt használjunk, de mértékkel! Ez szükséges ahhoz is, hogy a zsírban oldódó vitaminok felszívódjanak. Lehetőleg min. 20 dkg zsírt vagy szalonnát fogyasszunk el (bármilyen formában), a három főétkezésre elosztva. Az olajak használatát a kúra ideje alatt lehetőleg kerüljük.
 • Húsfélék bármilyen formában fogyaszthatók (sütve, párolva, főzve, rántva). Szalonnát, kolbászt, sonkát is ehetünk bármilyen formában.
 • Kenyérfélék közül elsősorban élesztőmentes kenyeret használjunk, vagy lehetőleg rozsból készült, teljes kiőrlésűt. A kenyeret mértékkel fogyasszuk, és csak pirítva (de nem megégetve!)
 • Mindenféle salátát és zöldséget korlátlanul fogyaszthatunk. Készíthetünk belőlük köretet valódi citrom levével, kevés só hozzáadásával, vagy akár vacsoraként is fogyaszthatjuk. Savanyított, erjesztett zöldségek a kúra ideje alatt ne fogyasszunk!
 • Gyümölcsök közül citromot és grapefruitot korlátozás nélkül fogyaszthatunk (remekül lúgosítanak!), kivit pedig naponta 1-2 darabot. Általában csak az alacsony cukortartalmú gyümölcsök fogyaszthatók a kúra ideje alatt.
 • Rizs, kukorica, borsó, bab ízlés szerinti mértékben fogyasztható.
 • Az ételeket csak mérsékelten szabad megsózni.
 • A levesekhez a rántást enyhén pirítva, vízzel engedjük fel, habarást viszont ne alkalmazzunk.
 • Levesek, főzelékek készítésekor ne használjunk tejet, tejterméket, cukrot, és gyümölcsöt.
 • Kerüljük a tejtermékek fogyasztását. Használunk helyettük gabonából (szója, rizs, mogyoró, zab stb.), kókuszból (stb.) készült tejet, tejszínt, ha rögtön túl nehéznek tűnik a váltás. A tejtermékek fogyasztása csak egy szokás, nem létszükséglet. Hamar le lehet szokni róla, és az egészségünk, a bélrendszerünk nagyon meghálálja!
 • Krumplit és tésztaféléket csak korlátozott mennyiségben fogyasszunk, kivéve a rizsből készült tésztákat, mert azokat korlátozás nélkül fogyaszthatjuk.
 • Édesítőszereket használhatunk, lehetőleg természetes alapanyagút, és aspartam-menteset (pl. stevia/sztívia).
 • És az egyik legfontosabb dolog: a folyadékok! Minél több folyadékot fogyasszunk, méghozzá vagy vizet (tisztított vizet, ásványvizet, szódavizet, kristályvizet, forrásvizet, pí-vizet, lúgos vizet stb.), vagy teákat (ez utóbbit cukor nélkül fogyasszuk, esetleg citrommal és természetes édesítőszerekkel.) Ne fogyasszunk üdítőket, alkoholt, magas cukortartalmú gyümölcsleveket a kúra ideje alatt. Mindenképpen javasolt napi minimum 8 pohár folyadék elfogyasztása. (Ez a kúra után is érvényes!)

 Regenor kúra ideje alatt ne fogyasszunk:

 1. Süteményt, élesztővel készült ételeket.
 2. Cukrot, cukorféléket, mézet, olajat, margarint.
 3.  Ecetes vagy erjesztett savanyúságokat.
 4. Tejet, tejterméket (kefír, joghurt, sajt, vaj, tejföl stb.)
 5.  Alkoholt.
 6.  Gyümölcsöt, gyümölcsleveket, üdítőket (kivétel a fent említettek).

 

A Regenor nem gyógyszer, de hihetetlen segítséget jelenthet!

 

AJÁNDÉK AJÁNDÉK AJÁNDÉK AJÁNDÉK AJÁNDÉK AJÁNDÉK AJÁNDÉK AJÁNDÉK AJÁNDÉK AJÁNDÉK AJÁNDÉK AJÁNDÉK AJÁNDÉK

Ne feledje, ELKÜLDNI elérhetőségét nekem, hogy

 

megkaphassa ajándékba a Regenor e-receptönyv legújabb változatát, valamint fogyasztói áron juthasson hozzá a  Regenorhoz!

Ha kérdése van, telefonáljon bátran: segítek,  +36-70/621-28-47 vagy email katalin1001@gmail.com

 

 

 

  Üdvözlettel: Gémes Katalin

 természetgyógyász   

 

 

Big Generation linktár Webgyűjtemény

Link.Termelő Linkkatalógus

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.